Een heerlijke verjaardagstaart op Tristan da Cunha
Een heerlijke verjaardagstaart op Tristan da Cunha Foto: pr

Podcastvertelling Katwijkers op Tristan da Cunha

Algemeen

Er staan vandaag weer 2 nieuwe afleveringen op onder meer allesoverkatwijk.nl en rtvkatwijk.nl van de podcastvertelling ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’. 

 
In aflevering 17 (‘Een bijzondere verjaardag’) is het onze beurt om een feest te geven. Op woensdag 19 september viert Albert zijn 46ste verjaardag. Met een leuk extraatje: een boottochtje langs het eiland. Voor Pieter Groen was het geen feest. Hij heeft te maken met zeer ongewenste gasten die tot de dag van vandaag voor problemen zorgen.


In aflevering 18 (‘Een visdag en een boze brief’) maken we een visdag mee en gaan de Tristan-vissers op kreeftenjacht. Pieter Groen heeft andere zaken aan zijn hoofd. Hij is verontwaardigd, omdat ook de tweede dominee wil dat het eiland verlaten wordt. Hij klimt in de spreekwoordelijke pen en schrijft een zeer boze brief.


De podcastvertelling ‘Katwijkers op Tristan da Cunha’ is een bewerking in 30 afleveringen van het boek ‘Op zoek naar Pieter Groen’ van Sandra Kornet-van Duijvenboden.Ook te beluisteren via de gebruikelijke podcastkanalen.

Uit de krant