Afbeelding
Foto: pr

Scholieren kunnen met korting schaatsen

Algemeen

Katwijk On Ice in Katwijk vindt het belangrijk dat kinderen gebruik maken van de schaatsbaan. Dankzij de steun van het Spaarbankfonds Katwijk e.o. en de hoofdsponsors is het nu voor elke basisscholier mogelijk om voor de helft van de prijs, 2,50 euro twee uur te schaatsen. De opbrengst gaat naar Kika. Dat laat Katwijk On Ice weten in een persbericht.

Basisscholen die hier gebruik van willen maken van deze kortingsactie of hun leerlingen dit cadeau te doen kunnen een verzoek indienen bij de organisatie via email adres: info@katwijkonice.nl. Met het schaatskaartje kunnen de scholieren schaatsen tijdens de openingstijden van Katwijk On Ice, zoals ze vermeld zijn op de website www.katwijkonice.nl.

De schaatsbaan baan is open van 9 december 20.00 uur tot en met 7 januari 22.00 uur. De organisatie legt een synthetische schaatsbaan (die geen energie gebruikt) aan van het merk Glice en is daarmee de eerste in Nederland. De 400 vierkante meter grote baan komt te liggen in een tent van 25 bij 35 meter die een groot deel van het Andreasplein in Katwijk beslaat. Binnen zal Katwijk On Ice in kerstsferen gehuld zijn, waar bezoekers kunnen schaatsen voor 5 euro per 2 uur, inclusief schaatshuur. Daarnaast is er ruimte voor een winters drankje en een hapje.

Uit de krant