Een warm welkom bij de circustent op het terrein van De Wilbert. | Foto: pr
Een warm welkom bij de circustent op het terrein van De Wilbert. | Foto: pr Foto: PR

Circus op De Wilbert

Algemeen

Circus in de Zorg. De naam zegt het al, een circus dat is afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Dat was het geval bij De Wilbert aan de Overrijn in Katwijk aan den Rijn.

Op zondagavond 11 september kwam het circus aan op het terrein van de Wilbert, en dinsdag stond er een echte circustent. Op 14 september zijn er 3 voorstellingen opgevoerd voor alle bewoners en deelnemers van de dagbesteding. Ook de familie werd in de gelegenheid gesteld om samen met hun naaste te genieten van een voorstelling. 

Met de toegangskaartjes in de hand op weg naar de circustent, waar je welkom wordt geheten door circusdirecteur Frank en door een van de andere circusartiesten naar je plek wordt begeleid. En dan begint de voorstelling. Met Clown Frenky, acrobaten, muziek en een act met honden en katten werd het een gezellige show die mooie herinneringen boven brengt. Na het optreden van een uur, vertrok iedereen met een glimlach en mooie verhalen terug naar de afdeling waar nog gezellig werd nagepraat. 

Ook zijn er ruim vijftig kaartjes uitgedeeld aan onze Oekraïense buren die in het Heerenhuys wonen. 

Zo genoten we van een voorstelling, maar tegelijkertijd ook van de lachende gezichten van de kinderen. Jong en oud samen is altijd een succes.

Uit de krant

Uit de krant