Snappcars zijn er in alle soorten en maten.
Snappcars zijn er in alle soorten en maten.

Voordelig eropuit in de herfstvakantie

Algemeen

(sponsored)
De lange zomeravonden, terrasjes in de zon en korte broeken maken richting de herfst langzaam plaats voor lange boswandelingen, uitwaaien op het strand en gezellige spelletjesavonden. Er is genoeg te doen in de herfst, dus pak de auto en ga er lekker op uit! Heb je zelf geen auto? Je kunt eenvoudig én voordelig een auto huren in Leiden, gewoon van een van je buurtbewoners!

Autodelen

Een auto huren van je buurtbewoners? Dat gebeurt via het autodeelplatform SnappCar. Buren die hun auto zelf niet altijd nodig hebben, delen hun auto voor extra inkomsten en om een steentje bij te dragen aan het milieu. Wist je dat één deelauto goed is voor 10 auto’s van de weg? Dat zorgt ervoor dat er minder auto’s nodig zijn, we minder files hebben én de CO2-uitstoot afneemt. Je maakt gemakkelijk een account aan, kiest een geschikte auto voor jouw rit en binnen een paar klikken heb je een auto geboekt.

Voordelig eropuit

Autodelen is veel goedkoper dan een eigen auto bezitten of een auto huren van een traditioneel autoverhuurbedrijf. Een extra voordeel is de tijd die je ermee bespaart. Er staat namelijk altijd een deelauto in de buurt! Waar je bij traditionele verhuurbedrijven vaak een flink stuk moet reizen om de auto op te halen, kun je nu te voet of op de fiets naar de auto toe.

Groot aanbod

Of je nu met het hele gezin een boswandeling gaat maken of romantisch samen een stedentrip hebt gepland: er is altijd een geschikte auto te vinden. Het aanbod deelauto’s is enorm en je kunt zelfs een oldtimer, elektrische auto of een handig busje huren in Leiden. Ideaal voor een bruiloft of een verhuizing! Je bent uiteraard volledig verzekerd en je ontvangt 24/7 pechhulp van de ANWB zodat je zorgeloos de reis kunt beginnen. Tijd om de herfstvakantie vol te plannen! 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant