Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

RTV Katwijk en Verhagen Media samen in de Flower Parade

Algemeen

Verhagen Media en RTV Katwijk profileren zich gezamenlijk tijdens de Flower Parade 2022. Dus niet alleen veelvuldig via de kranten, websites, radio en televisie, maar ook in de kleurrijke stoet. De zwarte Hyundai van RTV Katwijk wordt voor deze gelegenheid gebruikt. De wagen zal bemand worden door verslaggevers van beide media. 

Hoe de personenauto eruit komt te zien is nog een verrassing. Arrangeur J.P. Boudewijns heeft daar wel ideeën over, samen met hoofdarrangeur Astrid Lankhuizen. Zij bekijken welke kleuren en bloemen het beste bij de Hyundai en in de stoet passen. Met kleuren als rood, oranje en blauw in de logo’s moet er met de bloemen iets moois ontstaan. De samenwerking tussen RTV Katwijk en Verhagen Media waarin onderwerpen en programma’s worden uitgewisseld en aangevuld, wordt hiermee bloemrijk omlijst.

Kranten
Uitgeverij Verhagen brengt deze week de speciale Flower Parade Krant uit, neemt het nieuws mee in de Rijnsburger, de Katwijk Speciaal en De Katwijksche Post en ‘Alles over Katwijk’. RTV Katwijk verslaat het corso semi-live op televisie. Dat begint al met de officiële opening. De officiële opening van dit corso met als thema ‘Feest’ gaat nog mee als nieuwsitem op dezelfde avond, terwijl er vrijdagavond 12 augustus van 17.00 uur tot 21.00 uur een directe radio-uitzending is vanuit de Corsohal waar de praalwagens en versierde wagens staan opgesteld en er allerlei optredens zijn. De Lions verzorgen hier de catering.

Radio en televisie
De Flower Parade is een belangrijk evenement in de streek, dat alle aandacht verdient. Vanaf 18.00uur wordt op zaterdag 13 augustus de live-registratie van het bloemencorsocorso uitgezonden. Deze wordt dagelijks tijdens de herhalingen getoond. Hou RTV Katwijk en ‘Alles over Katwijk‘ in de gaten voor de juiste tijden. Natuurlijk wordt er in de week daarop ook uitgebreid verslag gedaan in de Katwijk Speciaal, de Rijnsburger en De Katwijksche Post.

Stand RTV Katwijk
In principe hoeft u niets te missen van de Flower Parade. En bezoekt u vrijdagavond het Corsofestival, ga dan even langs bij de stand van RTV Katwijk en zwaai vooral zaterdag tijdens de optocht vooral naar onze chauffeurs en verslaggevers in corso-item no. 41.

Uit de krant