Pr.
Pr.

Vakantielezen workshop: ‘Moppenbeker’in de Zomerbieb

Algemeen

‘Wat is het onwijs leuk om mee te doen aan het zomerleesprogramma Vakantielezen!’ De bibliotheek organiseert twee workshops in de Hoofdbibliotheek én een doorlopende speurtocht in alle bibliotheekvestigingen. Met Vakantielezen gaan beginnende lezers van 7 t/m 9 jaar op een spannende ontdekkingsreis thuis én in de bibliotheek.

Voer de opdrachten online uit via www.vakantie-lezen.nl en maak kans op zomerse prijzen. Op woensdag 17 augustus van 10.15 tot 11.15 uur staat de laatste Vakantielezen workshop in de Hoofdbibliotheek op het programma: Moppenbeker!

Met de Vakantielezen workshop: ‘Moppenbeker’ kom je op deze ochtend aan in Lachland. De inwoners van dit land maken elkaar de hele dag aan het lachen. Ze halen grapjes uit, vertellen elkaar mopjes en houden zich bezig met hilarische raadsels. Vul je eigen moppenbeker met leuke moppen en laat anderen lachen, gieren en brullen. Meld je snel aan en lach lekker mee!

Wie meedoet, heeft grote kans dat zijn/haar leesniveau in de vakantie op peil is gebleven. Meedoen? Ben je tussen de 7 en 9 jaar en heb je zin om in de vakantie mee te doen aan deze workshop Moppenbeker op 17 augustus? Er zijn maar 20 kaarten dus meld je snel aan. Toegang: € 2,-. Kaarten te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Uit de krant

Uit de krant