Isabel Hoekstra neemt samen met haar vader de duofiets in gebruik.
Isabel Hoekstra neemt samen met haar vader de duofiets in gebruik. Foto: pr

Duofiets nummer 5 voor Fietsmaatjes

Algemeen

Bij Hoekstra Wheels is vorige week duofiets nummer 5 officieel in gebruik genomen door Isabel Hoekstra. 

De fiets is mogelijk gemaakt door de gift van het Oranjefonds. De fiets wordt gestald bij de familie Hoekstra in Valkenburg en daarmee staat er in alle wijkdelen van de gemeente Katwijk een duofiets. De fiets zal door Hoekstra Wheels geheel belangeloos worden onderhouden waar Stichting Fietsmaatjes Katwijk uiteraard dankbaar voor is. 

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Fietsmaatjes Katwijk is altijd op zoek naar vrijwilligers. Ook voor een vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring van Fietsmaatjes.NL blijkt dat de vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als de gasten.

Aanmelden

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bv. een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die u kent of voor verschillende gasten. Met het flexibele planningsrooster kunt u ook zelf altijd zien of er een duofiets beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Via de website fietsmaatjeskatwijk.nl kunt u contact opnemen met ons. Of u kunt ons rechtstreeks e-mailen via info@fietsmaatjeskatwijk.nl. Iemand van de Stichting Fietsmaatjes Katwijk neemt dan contact met u op.

Uit de krant