Afbeelding
Foto: pr

Jubilarissen De Brug in het zonnetje gezet

Algemeen

Tijdens de traditionele vrijwilligersavond van De Brug en De Brug Kringloop zijn onlangs een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. 

De Brug en De Brug Kringloop is geen onbekende in Katwijk. De Brug is een aanbieder van verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg. Al 25 jaar vertrouwen cliënten van jong tot oud op de hulp bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van hun verslaving en bijkomende psychische klachten.

Een aantal vrijwilligers gaat periodiek in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg de straat op om in contact te komen met jongeren. Zij bezoeken diverse plaatsen waar jongeren samenkomen.
Met behulp van foldermateriaal geven straatwerkers voorlichting over drugs- en alcoholgebruik.

 Zowel de vrijwilligers van Stichting De Brug en De Brug Kringloop hebben een trouwe groep van vrijwilligers die zich al jaren inzetten. Sinds de oprichting, zijn vrijwilligers al betrokken bij het werk van De Brug en de

De Brug Kringloop. De eerste groep vrijwilligers die al 12,5 jaar (sinds officiële registratie) verbonden zijn aan De Brug en De Brug Kringloopwinkel, zijn voor hun grote betrokkenheid, in het zonnetje gezet. 

Uit de krant