Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Een Pakketjes verzendservice.op maat.</p>

Een Pakketjes verzendservice.op maat.

(Foto: PR)

Pakketjes verzendservice op maat

Als je een klein bedrijf hebt wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk te werk gaan. De kosten van het verzenden van pakketten lopen snel op, terwijl de winst nog niet heel hoog is. Daarnaast kost het veel tijd om alle labels af te drukken en op het juiste pakket te plakken. Je wil daarom kijken welke verzendservice het beste bij jouw bedrijf past.

 Alleen is er niet één verzendservice die precies aansluit op jouw wensen. Hier heeft Shops United een verzendsysteem voor bedacht en dit zijn de voordelen.

Verzendservice die bij het pakket past

Bij de ene maatschappij wordt je pakje snel naar het buitenland verstuurd, maar je hebt een andere pakketservice nodig om snel en duurzaam binnen Nederland te leveren. Daarom worden bij Shops United de pakketten verstuurd via de maatschappij die het beste bij je pakket past. Je betaalt gewoon op het moment dat de pakketten gescand worden en je magazijn verlaten. Je zit verder ook niet vast aan een duur abonnement, aanmelden is gratis. 

Automatische verzendlabels

Je kunt je webshop koppelen aan het verzendsysteem van Shops United. Zo worden meerdere bestellingen efficiënt en foutloos verwerkt. Zodra er een bestelling is, worden de verzendlabels automatisch aangemaakt. Labels kun je gewoon op A4-papier printen, maar je kunt ook kiezen voor extra gemak met de barcode scanner. Je scant dan gewoon de pakbon en krijgt direct het label wat bij de bestelling past.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde e-mailnotificatie met track-and-tracecode naar je klanten te sturen. Deze link stuurt de klant direct naar de pagina van de vervoerder.

Contact met Shops United

Nog een voordeel is dat je maar een contactpersoon hebt, namelijk Shops United. Zo hoef je niet tussen verschillende verzendmaatschappijen te coördineren en heb je alles op een plek geregeld.

Extra tips om te besparen op kosten tijdens het verzenden van pakketten

  • Efficiënt verpakken. Er worden dagelijks nog veel artikelen in een te grote verpakking gestopt. Hiermee betaal je ook voor een groter pakket en dat is natuurlijk zonde. Als klant van Shops United kun je de perfecte verpakkingen kopen in de verpakkingen webshop.
  • Alles in een pakket stoppen. Je kunt natuurlijk bestellingen apart versturen zodat een van de producten er sneller is, maar dat kost natuurlijk ook dubbel in verzendkosten.
  • Laat pakketten ophalen. Zo bespaar je de tijd die je steekt in het wegbrengen van pakketten en in die tijd kun je andere belangrijke taken voor je bedrijf doen. Dat zal een aantal uur per week schelen en kan een goede investering zijn in je bedrijf.