| Foto: Marc Wonnink
| Foto: Marc Wonnink Foto: Marc Wonnink

Bijeenkomsten voor en door jongeren

Algemeen

Kun jij wel wat positieve connectie gebruiken? Wees welkom! Op zaterdag 18 juni houdt ExpEx Katwijk voor en door jongeren (16+) met ervaring in Jeugdhulp of GGZ de allereerste Meet and Eat op het strand. 

Kom ook picknicken en mocktails maken. Tussendoor is er ruimte voor gezelligheid, activiteit, of gewoon ff niks. Handig om je aan te melden want bij slecht weer gaan we ergens binnen verder. Dat kan bij coördinator nellekemelse@lumen-hollandrijnland.nl

ExpEx zijn getrainde ervaringsdeskundige jongeren die hun ervaring nu positief inzetten voor andere jongeren en professsionals om de hulp vanuit jongerenperspectief te verbeteren. ExpEx is net als de Krachtcirkel en het Steunpunt (STIP) onderdeel van Clientorganisatie Lumen Holland Rijnland. https://lumen-hollandrijnland.nl/ en werkt hierin samen met Family Supporters.

Nieuwsgierig? Kom op do 16 juni of do 25 augustus naar een van de infobijeenkomsten over de volgende training van september. Van 17.00 tot 18.30, Callaoweg 1,  Aanmelden kan via https://lumen-hollandrijnland.nl/expex-informatiebijeenkomst.

Uit de krant