Hier vindt u een goede congreslocatie.
Hier vindt u een goede congreslocatie. Foto: PR

Let hierop bij het huren van een congreslocatie!

Algemeen

Bij het organiseren van een congres is de keuze van de locatie erg belangrijk. De locatie zal reflecteren op je bedrijf, dus je wilt zeker niet een plek kiezen die oud en slecht is of moeilijk te bereiken is. Een locatie die modern, luxueus en comfortabel is, met alle faciliteiten en technologie die je nodig hebt, op een geweldige locatie, zal je bedrijf in een zeer positief daglicht stellen. Volg onze vier tips voor het kiezen van je ideale congreslocatie om ervoor te zorgen dat je volgende evenement om de juiste redenen wordt herinnerd...

Technologie en faciliteiten

Biedt je locatie de audiovisuele apparatuur die je nodig hebt voor presentaties enz.? Wil je je gasten gratis wifi kunnen aanbieden? Het is zo belangrijk om van tevoren uit te zoeken welke faciliteiten een locatie kan bieden, anders zou je in de war kunnen raken wanneer je aankomt om erachter te komen dat een essentieel onderdeel van je apparatuur niet aanwezig is. Wanneer je een van deze congreslocaties boekt voor je conferentiebehoeften, kun je er zeker van zijn dat alle state-of-the-art technologie voor je wordt geleverd en dat al je gasten toegang hebben tot gratis high-speed Wi-Fi. 

Locatie

Locatie zou een van de belangrijkste bepalende factoren moeten zijn bij het kiezen van een locatie voor je conferentie. Het is een heel goed idee om te kiezen voor een conferentiefaciliteit in het hart van een stad met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Kies een plaats die gemakkelijk te vinden is en zorg ervoor dat er voldoende parkeerplaatsen zijn voor iedereen die met de auto komt. Een zaal huren Den Haag is een ideale locatie omdat het gemakkelijk te vinden is en eenvoudig bereikt kan worden met het openbaar vervoer. Dit is al helemaal het geval als je kiest voor een locatie in het stadscentrum van Den Haag. 

Look en feel

We raden je aan om je potentiële locaties te bezoeken of in ieder geval wat foto’s te bekijken voordat je boekt, want hoe geweldig de faciliteiten ook zijn, of wat voor goede deal ze ook aanbieden, het moet er goed uitzien en aanvoelen voor je evenement. Is de locatie schoon en helder? Is het goed verlicht? Heeft het een positief gevoel? Is de omgeving bevorderlijk voor productiviteit en positiviteit met een prachtig terrein in een rustige omgeving? Je zult ook in staat zijn om het personeel te ontmoeten en er zeker van te zijn dat je conferentie in veilige handen zal zijn, waarbij aan al je behoeften wordt voldaan en je verwachtingen worden overtroffen.

Accommodaties

Het is waarschijnlijk dat sommige van je gasten een behoorlijke afstand afleggen om je conferentie bij te wonen, dus het is geweldig om je evenement te houden in een etablissement dat goede accommodatie ter plaatse biedt. De executive kamers van een hotel zijn zo gunstig gelegen ten opzichte van alle conferentiefaciliteiten van het hotel en bieden alles wat een bezoekend zakenman zich maar kan wensen. Deze moderne kamers zijn ruim, stijlvol en comfortabel met een groot bureau om te werken, een flatscreentelevisie om te ontspannen en een prachtig uitzicht. 

Uit de krant