Bob de Bruin overhandigt de cheque aan Michiel Smit van stichting Maatjesopmaat. | Foto: pr
Bob de Bruin overhandigt de cheque aan Michiel Smit van stichting Maatjesopmaat. | Foto: pr Foto: pr

Bloemenactie voor Maatjesopmaat levert schitterend bedrag op

Algemeen

Zaterdag 9 april hield JCI Bollenstreek een benefiet-bloemenactie voor stichting Maatjesopmaat een actiedag waar saamhorigheid en verbinding centraal stonden. Mooie bloemen, blijde gezichten en een prachtig eindresultaat waar stichting Maatjesopmaat ontzettend blij mee is.

Een mooie bloemenkraam stond gestald bij de Ingang van Flora Holland Rijnsburg. De organisatoren, de leden van JCI Bollenstreek, hadden alles tot in de puntjes geregeld. Met een truck als bloemenkraam en natuurlijk de leden die deze dag aanwezig waren om de bloemen te verkopen en rond te brengen. Naast dat er veel mensen fysiek een bosje bloemen gekocht hebben, zijn er ook mensen blij gemaakt met een verassingsboeket. Dit verassingsboeket kon worden besteld om bij iemand anders te laten bezorgen. In totaal zijn aan de deur ruim vijftig mensen verrast met zo’n verassingsboeket en de reacties waren onbetaalbaar.

Eindbedrag
Op woensdag 4 mei hebben JCI Bollenstreek-leden, Bob de Bruin en Maurits Kulk de cheque aan stichting maatjesopmaat uitgereikt. Een schitterend eindbedrag van 3.309,75 euro is opgehaald. Met deze opbrengst kan de stichting haar visie, doelstelling en missie nóg beter realiseren. 

De stichting zet zich vol passie in voor een vermindering van de eenzaamheid in de gemeente, op korte én op langere termijn.

Wilt u meer te weten komen over stichting Maatjesopmaat? Kijk dan even op www.maatjesopnaat.nl en ga voor informatie over JCI Bollenstreek naar www.jcibollenstreek.nl

Uit de krant