Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Iemand voordragen voor lintjesregen 2023

De Lintjesregen van dit jaar is nog maar net geweest of de volgende wordt alweer voorbereid. Ook u kunt iemand voordragen voor een onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau. Wilt u iemand voordragen? Doe dat voor 1 juni 2022.

Wie komen er in aanmerking?
Iemand die gedurende een lange periode (15 jaar of langer) belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk voor een kerk, organisatie of vereniging. 

Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren. De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.

Verdiensten
Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2023, vult u dan het aanvraagformulier in (deze vindt u op www.lintjes.nl) en stuur het formulier met ondersteuningsbrieven naar het bestuurssecretariaat van de gemeente Katwijk. 

Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Dien het voorstel op tijd in
Is uw aanvraag compleet? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door.

Houdt u er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2022 is.

Meer informatie

U kunt het bestuurssecretariaat bellen, tel. (071) 406 5001 of mail naar bestuurssecretariaat@katwijk.nl. Of kijk op www.lintjes.nl en op www.katwijk.nl/lintje