Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Directeur Dirk Bouman en burgemeester Visser bij de ondertekening. | Foto: Mark Wonnink</p>

Directeur Dirk Bouman en burgemeester Visser bij de ondertekening. | Foto: Mark Wonnink

(Foto: Marc Wonnink)

Gemeenteberichten weer in Katwijkse kranten

Burgemeester Cornelis Visser van Katwijk en directeur Dirk Bouman van Uitgeverij Verhagen hebben afgelopen maandagochtend de handtekeningen gezet onder een nieuw contract tussen beide partijen. Deze overeenkomst houdt in dat alle gemeentelijke publicaties van de gemeente Katwijk vanaf nu weer in de De Katwijksche Post, de Katwijk Speciaal en de Rijnsburger worden geplaatst. 

Dit geldt voor een periode van vier jaar met een jaarlijks evaluatiemoment. Aan deze overeenkomst ging een Europese aanbesteding vooraf.

Vertrouwen
Voorafgaande aan de ondertekening feliciteerde burgemeester Visser Dirk Bouman en Uitgeverij Verhagen met het resultaat van deze belangrijke aanbesteding.

‘Katwijk publiceerde zijn gemeenteberichten al in de Katwijkse bladen’, memoreerde Cornelis Visser. ‘We zijn blij, zowel het college als de gemeenteraad, de samenwerking met Uitgeverij Verhagen te kunnen continueren en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.’

Zorgvuldig
‘Uiteraard zijn wij in onze aanbesteding zorgvuldig te werk gegaan. Wij hebben goed gekeken naar kwaliteit, bezorging en financiën. We zijn heel tevreden hoe de bladen het nieuws vertolken. Onze inwoners herkennen zich in de inhoud.
Wij weten hoe moeilijk het is in deze tijd een krant uit te brengen en dat daarvoor hard wordt gewerkt.’

Overeenkomst
Dirk Bouman bedankte burgemeester Visser voor het gestelde vertrouwen. Zeer zeker ook ten tijde van het begin van de coronapandemie.

‘Wij waren blij met de extra pagina’s die werden afgenomen. We wilden blijven uitkomen en constateerden hoe belangrijk de inwoners van Katwijk de wekelijkse informatie vinden. We merken die behoefte naar alle informatie en de waardering nog steeds. Wij zullen er alles aan doen het gestelde vertrouwen te blijven waarmaken.’

‘Uitgeverij Verhagen is er trots op dat zij de gemeentelijke publicaties heeft in alle lokale kranten van ons verspreidingsgebied. Naast de printedities zijn daar ook de lokale websites bijgekomen en de interactieve website ‘Alles over Katwijk’. We kunnen de lezers nog sneller en zelfs 24/7 bedienen.’