Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Vaccinatie van een arbeidsmigrant door de GGD.</p>

Vaccinatie van een arbeidsmigrant door de GGD.

(Foto: Rob van Dullemen)

Feiten over prikken en testen op een rijtje bij RTV Katwijk

Op dinsdag 7 december zetten deskundigen van GGD Hollands Midden in een interactief live programma op RTV Katwijk televisie en Facebook de feiten over corona op een rijtje.

De twee artsen willen iedereen informeren over het testen en vaccineren. Bovendien zitten ze klaar om alle vragen hierover te beantwoorden. 

“We weten dat er veel vragen leven. Er komt ook zo veel informatie op mensen af. Als wij daarin kunnen helpen duidelijkheid te verschaffen dan doen we dat als GGD natuurlijk heel graag. Zo’n vragenuurtje is een mooi initiatief waar wij graag aan meewerken”, verklaart Monique Ligtvoet, communicatieadviseur bij GGD Hollands MIdden.

Twijfelt u of u zich wilt laten prikken? Testen of toch maar niet? Blijf er niet mee zitten! Schroom niet en stuur uw vragen naar reageren@rtvkatwijk.nl Dan wordt uw vraag beantwoord in de uitzending van 7 december. Ook tijdens de uitzending kunt u natuurlijk uw vragen stellen via de e-mail en facebook.

De uitzending begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Stem dus af op RTV Katwijk via uw tv of op www.rtvkatwijk.nl en de facebookpagina’s van Allesoverkatwijk.nl en RTV Katwijk.