Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Het Kinderkoor De &nbsp;vrolijke Noot zorgt vrijdagavond voor een fantastisch concert.&nbsp;</p>

Het Kinderkoor De  vrolijke Noot zorgt vrijdagavond voor een fantastisch concert. 

(Foto: PR)

Jubileumconcert De Vrolijke Noot vrijdag 19 november gaat door

Het jubileumconcert van kinderkoor De Vrolijke Noot in de kerk van de H. Joannes de Doper, Kerkstraat 70, te Katwijk kan doorgaan. Wilt u erbij aanwezig zijn van 19.30 – 21.00 uur? Meld u dan snel aan! De organisatie draait al maanden op volle toeren om er na vijftien jaar een geweldig muzikaal feestje van te maken voor de koorleden, oud-koorleden en hopelijk de vele bezoekers in de r.-k kerk. Daarom delen we graag deze concertinformatie om iedereen de kans te geven zich snel aan te melden. Lees hieronder hoe dat moet! Stel de kinderen niet teleur. 
Agnes Bol, oprichtster en dirigente van De Vrolijke Noot heeft er met de vaste muzikaal begeleider Niek van der Meij enorm veel zin in: ,,We zingen liederen in de rubrieken ‘kerkelijk’, ‘pop’ en ‘musical’ en met vijftien jaar koorplezier is er natuurlijk een enorm repertoire opgebouwd. Neem zeker uw mobiele telefoon mee want daarmee kunt u bij ons jubileumconcert zelf de toegift bepalen. Best spannend hoe het gaat worden want van de veertig koorleden zijn er 22 pas in september dit jaar begonnen. Maar ze hebben er allemaal zin in.”


Komt allen. Belangrijk om te weten.  
       

De kerkdeuren gaan al om 18.45 uur open vanwege de verplichte coronacheck. Bij aankomst moeten alle bezoekers van 13 jaar en ouder hun coronatoegangsbewijs laten zien (vaccinatiebewijs / herstelbewijs / negatieve uitslag via testen voor toegang). Aanmelden vooraf is verplicht bij Gerard Bol (gerardbol@live.nl) met de naam van de contactpersoon en het aantal gasten dat meekomt. En… vol is vol! Neem uw mobiele telefoon zeker mee. Waarom? Dat merkt u die avond wel! U heeft een vrije zitplaats naar beschikbaarheid. Wilt u bij het betreden en verlaten van het kerkgebouw de pijlen op de grond voor de looprichting aanhouden en mogelijke aanwijzingen van de organisatie volgen? Na afloop kunt u natuurlijk uw waardering tonen bij de deurcollecte of via de speciaal ingestelde Givt-app. Dat is mede voor De Vrolijke Noot om de onkosten voor dit jubileumconcert te kunnen bestrijden. Kunt u niet komen? Dit jubileumconcert is live te volgen middels de livestream verzorgd door de beamerwerkgroep op deze link: https://youtu.be/qKko3S0cJUk. Voor meer informatie over dit Katwijkse kinderkoor zie hun Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en hun website www.devrolijkenoot.be.