Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door Harold De Jong (links) en Jan van Duijn. | Foto: pr
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door Harold De Jong (links) en Jan van Duijn. | Foto: pr Foto: pr

Appartementen op plek voormalig ID College

Algemeen

Jan van Duijn, directeur Van Rhijn Projectontwikkeling, en Harold de Jong, directeur GMKH (Garage De Jong), hebben vorige week woensdag een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het doel van de samenwerking is de revitalisatie/herontwikkeling van het gebied, gelegen tussen de Koningin Julianalaan, Jan Evertsenlaan, Piet Heinlaan en Industrieweg in Katwijk.

Het gebied, met onder andere Garage De Jong, Shell De Jong, het voormalig ID-College en het voormalige gebouw van Servo Berkel Prior, wordt de komende periode in nauw overleg met de gemeente Katwijk herontwikkeld tot een hoogwaardig woongebied. Hierbij zal de nadruk komen te liggen op het realiseren van sociale- en middenhuurappartementen, gecombineerd met vrije sectorappartementen.

De locatie leent zich onder andere vanwege matige staat van de huidige gebouwen én de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (HOV-halte ligt voor de deur) uitstekend voor het toevoegen van een divers woningaanbod, één van de speerpunten van het Katwijkse beleid.

Uit de krant

Uit de krant