Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Grande finale voor De Porseleinkast

Het pand is verkocht, het laatste hoofdstuk van het boek is gestart. Na 55 geweldig leuke jaren aan de Voorstraat 66 is het tijd voor nieuwe avonturen. Maar natuurlijk niet zonder een feestelijke Grande Finale.

“We hebben een geweldige tijd gehad”, aldus eigenaresse Henriëtte van den Anker. “Maar nu krijgen we de kans om iets nieuws te gaan doen. Er meldde zich afgelopen zomer een geïnteresseerde koper voor ons pand en dat was precies het laatste zetje om met een grandioze finale afscheid te nemen van De Porseleinkast”. 

Hele generaties Katwijkers, streekgenoten en klanten uit heel Nederland zijn hun volwassen leven gestart in De Porseleinkast. Het samenstellen van een huwelijkslijst of uitzet, deed je bij dit icoon van het winkelcentrum in Katwijk aan Zee. Hun wensen zijn in die tientallen jaren veranderd. Van huishoudelijke artikelen, naar servies en bestek, totdat de focus in de laatste 15 jaar vooral op de allerbeste kookartikelen en cadeaus kwam te liggen.

Familiebedrijf
Ouders Henk en Jenny van den Anker zijn in de jaren 60 gestart en als kind kom je al snel in de zaak te werken. In 1992 werden dochters Lisette en Henriëtte mede-eigenaar. Vanaf 2009 zwaait Henriëtte de scepter. Over de rol van de familie zegt ze: “Mijn ouders maken deze laatste fase van de winkel mee en staan volledig achter mijn keuze. En wat ik zelf nu ga doen? Als er een deur sluit, gaat er ook weer één open. Dat komt helemaal goed”.

Grande finale
Op donderdag 30 september begint De Porseleinkast aan haar Grande Finale, die tot 31 december zal duren. We willen al onze geweldige klanten persoonlijk bedanken voor die mooie jaren en dat gaan we doen met onze mooie kwaliteitsproducten. De hele winkel wordt de komende drie maanden leeg verkocht, zelfs het meubilair. Daar zullen ook mooie aanbiedingen bij zitten.

Sla je slag en kies voor kwaliteit die je nergens anders tegenkomt. Elke week hebben we verrassingen in petto. De winkel is tijdens de Grande Finale open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag 31 december om 17:00 uur draaien ze de deur voor het laatst op slot. Henriëtte: “We hebben genoten, bedankt lieve klanten!”.