Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Foto: Adrie van Duijvenvoorde</p>

Foto: Adrie van Duijvenvoorde

(Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Rijnsburg in gesprek met het college op 28 september

Voor burgemeester en wethouders staat Rijnsburg op 28 september in de schijnwerpers. ’s Avonds van half 8 tot half 9 gaan ze in gesprek over de wijk. Via Facebook-live beantwoorden de collegeleden vragen die inwoners aan hen stellen.

Geen Facebook of liever een persoonlijk gesprek? Dat kan ook. Meld de vraag via communicatie@katwijk.nl dan wordt een afspraak ingepland.

Hoe zorgen we samen dat de wijk een fijne plek is om te wonen? Met prettige woningen, voldoende groen en speelruimte, een veilige, gezonde omgeving? Om de goede keuzes te maken en met de goede dingen bezig te zijn, willen de collegeleden weten wat mensen uit Rijnsburg er zelf van vinden. Met sommige mensen uit de wijk praten ze vaak. Daarvan weten ze, waar die mensen blij mee zijn in hun wijk en welke dingen volgens hen beter kunnen. Op 28 september willen ze juist ook graag van anderen horen, hoe de wijk ervoor staat.
Komt u het ze vertellen? En vragen aan hen stellen?


’s Middags rondrit door Rijnsburg met de wijkraad

De wijkraad verzorgt die middag een rondrit voor het college door de wijk. Het gezelschap staat onderweg onder andere stil bij de indoor volkstuinen aan de Kanaalweg, bij het Spinozahuis en bij Kinderboerderij Westerweide. ’s Avonds vertellen de collegeleden vast nog wat ze hiervan vonden.

Van 19.30 tot 20.30 uur digitale inloop voor Rijnsburg
Vanaf 19.30 uur zitten de burgemeester en wethouders digitaal klaar om vragen te beantwoorden. Via het Facebookaccount van de gemeente Katwijk is vanaf die tijd een live-uitzending voor en over Rijnsburg te zien. ‘U kunt tijdens deze uitzending vragen stellen, laten weten als u ergens zorgen over heeft of vindt dat er iets beter kan in uw wijk. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Een Facebook-account hebt u wel nodig.’