Rose-marie Smolders met haar ezels. | Foto: Dirk van Egmond
Rose-marie Smolders met haar ezels. | Foto: Dirk van Egmond Foto: Dirk van Egmond

Rose-marie Smolders zoekt nieuwe werkplek voor haar ezelfluisteringen

Algemeen

Rose-marie Smolders begon negen jaar geleden aan de Wassenaarseweg, in het gebied De Mient-Kooltuin naast het voormalig vliegkamp Valkenburg in Katwijk aan den Rijn, haar onderneming Ezelfluisteringen. Een plek om kinderen, jongeren en volwassenen met haar vier ezels te coachen.

De gemeente verlengt in verband met de beoogde herstructurering van dit gebied het huurcontract niet en daarom moet zij met ingang van 1 december het terrein kaal opleveren. ‘Die mededeling kwam hard aan, want het is hier zo fijn’, laat Smolders weten.
 

Maar Smolders ziet ook een bijzondere en uitdagende kans voor zich. ‘Gehoor te geven aan het verlangen een move te maken naar werken in een groter verband. Met mensen om ons heen die ook vanuit authenticiteit en passie hun werk vorm geven. Ieder zijn eigen tak van sport, op een groene locatie, waar het naast inkomen vergaren bovenal gaat om verbinding, met onszelf, elkaar, klanten, de aarde.’

Smolders is daarom op zoek naar een nieuwe locatie, met een weide, stalling, elektra en stromend water, opslag voor hooi en stro, een plek voor de pipowagen en de privacy om te kunnen coachen. Het liefst binnen een straal van 20 km rond Katwijk.

‘Ben jij iemand of ken jij iemand die een passende locatie heeft? Of wil je investeren in een groene toekomst? Laat het me weten’, luidt de oproep van Smolders. Reacties kunnen naar info@ezelfluisteringen.nl of u kunt haar natuurlijk ook bellen: 06 18191858.

Uit de krant