Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Dirk van Egmond/Treffend Beeld

College beantwoordt vragen over Valkenburg via Facebook

Voor burgemeester en wethouders staat Valkenburg op 22 juni in de schijnwerpers. ’s Avonds van half 8 tot half 9 gaan ze in gesprek over uw wijk. Via Facebook live beantwoorden de collegeleden vragen die inwoners aan hen stellen. Heeft u geen Facebook? U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de burgemeester of een wethouder.

Hoe zorgen we samen dat de wijk een fijne plek is om te wonen? Met prettige woningen, voldoende groen en speelruimte, een veilige, gezonde omgeving? Om de goede keuzes te maken en met de goede dingen bezig te zijn, willen de collegeleden weten wat mensen uit Valkenburg er zelf van vinden. Met sommige mensen uit de wijk praten ze vaak. Daarvan weten ze, waar die mensen blij mee zijn in hun wijk en welke dingen volgens hen beter kunnen. Op 22 juni willen ze juist ook graag van anderen horen, hoe de wijk ervoor staat. Komt u het ze vertellen? En vragen aan hen stellen?

Van 19.30 tot 20.30 uur digitale inloop voor Valkenburg via Facebook live
Vanaf 19.30 uur ziet u op het Facebookaccount van de gemeente Katwijk een live-uitzending voor en over uw wijk. Burgemeester en wethouders beantwoorden dan via Facebook live uw vragen. U kunt het aangeven als u ergens zorgen over heeft of vindt dat er iets beter kan in uw woonomgeving. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Een Facebook-account hebt u wel nodig.

Persoonlijk gesprek met een wethouder of de burgemeester
Heeft u geen Facebook of wilt u uw vraag liever persoonlijk stellen? Meld u dan aan voor het spreekuur van de wethouders of de burgemeester. Deze gesprekken zijn op 22 juni ’s avonds in het Dorpshuis. Meld u hiervoor aan via communicatie@katwijk.nl en vertel waar uw vraag over gaat. U krijgt bericht hoe laat u een afspraak hebt en met wie. Een gesprek duurt maximaal 10 minuten en vol = vol dus wees er snel bij!