Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Deelplan Schittering binnenkort in verkoop

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever, komen 144 nieuwbouwwoningen. Binnenkort gaat de laatste fase van Park Rijnsoever, deelplan Schittering, in verkoop. Het gaat om 30 appartementen en 2 penthouses verdeeld over twee gebouwen van zes verdiepingen. De 112 woningen in de eerdere fases zijn inmiddels verkocht. De bouw van deelplan Glinstering is in volle gang. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.parkrijnsoever.nl/schittering.

De 32 woningen zijn per 16 verdeeld over twee gebouwen met op de zesde verdieping een royaal penthouse van 178 m2. Op de overige verdiepingen komen drie typen appartementen met een woonoppervlakte van 99 m2 en 106 m2. Alle appartementen hebben een groot balkon, een berging en een eigen parkeerplaats.

Levensloopbestendig wonen
“De appartementen zijn ideaal voor één of tweepersoonshuishoudens die geen zin meer hebben in het onderhouden van een tuin, maar wel een mooie buitenruimte willen hebben met een bijzonder mooi uitzicht,” vertelt Jaap van Oostrum van De Leeuw Makelaardij. “De appartementen – zeker op de hoger gelegen verdiepingen – hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht. Vanuit een aantal kijk je tot aan de duinen en het strand. Op de lagergelegen verdiepingen geniet je van het water en groen rondom de gebouwen. Doordat alle appartementen op een hoek liggen, heb je veel lichtinval en een fraai uitzicht”

De architectuur van deelplan Schittering sluit aan bij de gebouwen die al staan in Park Rijnsoever.