Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Willemien Timmers

Pop-Up Streekhuis doet ook Katwijk weer aan

In onze Streek van Verrassingen is de komende maanden weer het Pop-Up Streekhuis te zien en te bezoeken. Een mini huisje op wielen dat de komende zes maanden van Oegstgeest naar Rijnsburg, Leiden, Voorschoten, Wassenaar en Valkenburg reist. 

Het Pop-Up Streekhuis is onderdeel van de campagne ‘Streek van Verrassingen’, een regiocollectief van de citymarketingorganisaties van Oegstgeest, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Wassenaar.

Inspiratie
De plek biedt inspiratie voor (toevallige) bezoekers, maar is tegelijkertijd het zomerse onderkomen van tal van journalisten en influencers. De campagne wil regiobewoners activeren om de eigen omgeving te (her)ontdekken en er van te genieten.

Het Pop-Up Streekhuis fungeert als reizende ‘VVV’. Bezoekers vinden er volop informatie, tips en inspiratie over en in de regio. Van fiets- en wandelroutes, tot leuke arrangementen en geheime plekken. Het ontdekken van de eigen streek is vooral erg verrassend, veilig en natuurlijk vertrouwd. Zo vinden bezoekers er het nieuwe regiomagazine Proef de Streek! met regiotips voor een dagje uit.

Oegstgeest heeft deze week de primeur. Het streekhuisje staat drie weken op Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest. Het Streekhuis reist vervolgens verder naar Marina Rijnsburg, Duinrell in Wassenaar, Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten, Museum Volkenkunde en Hortus botanicus in Leiden, Brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse Meer en eindigt na de zomer bij Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg.