Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Alles voor een perfecte stranddag.</p>

Alles voor een perfecte stranddag.

(Foto:PR)

Voorjaar 2021: alles voor een perfecte stranddag

(Advertorial)
In Katwijk hebben de inwoners hét geluk om direct aan het strand te wonen. Met drie stappen van huis met de blote voeten in het zand: wie wil dat nu niet? Met de warme lentedagen in aantocht kun jij deze hot items wel gebruiken voor een perfecte stranddag. 

Essentials voor een stranddag

Voor een dagje strand heb je uiteraard de vaste essentials die je echt niet mag vergeten. Zit jouw strandtas al vol met deze heerlijke items:

  • Een groot zacht strandlaken
  • Een kleurrijke parasol in boho-stijl
  • Een enorm opblaasdier, zoals een eenhoorn of tucan
  • Een goede koelbox om de drankjes koel te houden

Accessoires om je stranddag comfortabeler te maken

Met die handige checklist op zak kun je natuurlijk prima uit de voeten tijdens een relaxte stranddag. Maar wat te denken van nog wat fijne accessoires? Heb je bijvoorbeeld wel eens aan een waterspray ventilator gedacht? Hiermee spray je wat verkoelend water over je als je ligt te puffen in de warme zon op het Katwijkse strand. Daarnaast scheelt het misschien ook veel irritaties als je online eens naar een zandvrije handdoek kijkt! Er bestaan dus strandlakens met een dubbele laag waardoor het zand er doorheen valt. Zo heb je nooit meer last van dat plakkerige zand! 

Powerbank op zonne-energie

Niet alleen jij, maar ook je smartphone ligt tijdens een stranddag in de zon te bakken. Je zult merken dat je batterij hierdoor sneller leeg kan lopen dan je gewend bent. Zul je net zien: wil jij je favoriete strandhitjes draaien of een mooie strandselfie maken, is je telefoon leeg! Pak daarom ook altijd een krachtige powerbank in. Wist je dat je deze ook met een zonnecel kunt bestellen? Deze laadt dan op in de zon: perfect!

Klein strandfeestje met Sonos

Over jouw favoriete strandmuziek gesproken: wist je dat het populaire muzieksystemenmerk Sonos nu ook met een draagbare speaker komt? Voorheen bood dit merk alleen speakers aan die thuis op de WiFi aangesloten moesten worden. Maar nu is het ook (eindelijk!) tijd voor een draadloze variant. Zorg echter wel dat je dan wat afgelegen van de overige badgasten ligt. De box produceert namelijk enorm veel geluid!

Ben jij niet zozeer een badgast, maar wandel je liever over het Nederlandse strand? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Een strandwandeling wil je natuurlijk dan zo comfortabel mogelijk maken. Kies daarom een geschikte strandoutfit uit. Zo zit merinowol kleding enorm lekker. “Wollen kleding in de zomer?”, horen we je denken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is merinowol bij uitstek geschikt voor zomerse kleding. Het ademd namelijk enorm goed. Daarbij zijn er tegenwoordig niet alleen truien en vesten van merinowol beschikbaar, maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een sweatpants heren van merinowol. 

Met deze producten geniet jij nóg meer van een stranddag. Enjoy!