LHBTI jongeren zoeken versterking
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

LHBTI jongeren zoeken versterking

De Katwijkse LHBTI-groep zoekt versterking en zoekt crewleden om een belangenorganisatie op te richten. Bij jongerenwebsite Kattuk.nl is sinds enige tijd een groep jonge LHBTI-ers en ‘allys’ actief om homo-acceptatie in Katwijk bevorderen.

Het team is hard bezig met het bedenken van content, activiteiten, acties en veel meer. Maar dit kunnen zij niet alleen, vooral niet met de grootse plannen die zij hebben voor de toekomst. Hiervoor zoeken zij crewleden die hun team komen versterken.

Zo wordt er gezocht naar graphic designers, redactieleden, fotografen, ‘social butterflies’ en activisten. ‘In het vooruitzicht is er nog meer nodig zoals evenementen, economen en communicatieknobbels. Het belangrijkste waar jij aan moet voldoen is dat je 16 plus, lhbti-er, sterke ‘ally’ en creatief bent!’

Aanmelden kan vai lhbti@kattuk.nl. ‘Na het aanmelden neemt het team zo snel mogelijk contact met je op.’

Oprichten Katwijkse LHBTI belangenorganisatie
Momenteel bestaat de Katwijkse LHBTI-groep voornamelijk uit jongeren en jongvolwassenen. Ze willen hulp en steun ontvangen van oudere Katwijkse LHBTI-ers om gezamenlijk een Katwijkse LHBTI belangenorganisatie op te richten. Een organisatie van, voor en door LHBTI-ers die de krachten bundelen om invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente en de LHBT acceptatie in Katwijk te bevorderen.