Drukwerk Tips voor een onderscheidende sfeer en beleving in je winkel
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Drukwerk Tips voor een onderscheidende sfeer en beleving in je winkel

 (Advertorial)

Wil je graag opvallen met de inrichting van jouw winkel of showroom? Een verzorgde winkel zorgt er niet alleen voor dat klanten graag (terug)komen. Het ziet er ook professioneel uit en het maakt jouw winkel onderscheidend van de rest. Online drukkerij www.drukbedrijf.nl geeft graag een aantal tips hoe je dit kunt bereiken.

Brochures of flyers op je toonbank

“Wilt u een folder mee?” Een simpele vraag die je bij de toonbank aan de klant kunt stellen. Als je brochures meegeeft kunnen je klanten dit thuis rustig kunnen doorbladeren. Brochures bevatten een veelvoud van vier pagina’s. Genoeg ruimte dus om jouw verhaal te vertellen en aanbod te laten zien! Eventueel nog aangevuld met een aantrekkelijke kortingsactie, wat ervoor zorgt dat klanten terugkomen in je winkel. Tip: als je minder pagina’s nodig hebt kun je beter een flyer drukken.

Roll-up banners als display

Gebruik een roll up banner als display of om winkeliers welkom te heten. Ideaal om mee op te vallen in een drukke omgeving. De banners zijn vrijstaand en dus te plaatsen waar jij wilt. Omdat de banners super eenvoudig op te zetten zijn, kun je ze heel goed tijdelijk gebruiken. Denk aan tijdens de sale of andere speciale aanbiedingen. Met een roll-up banner als display val jij zeker weten op tijdens de uitverkoop. Je kunt kiezen uit diverse formaten banners. Zo zit er altijd wel een formaat tussen dat in jouw winkelinrichting past. Een ander drukwerkproduct dat je hiervoor zou kunnen gebruiken is een textielframe. Deze kun je monteren aan de wand, het plafond of vrijstaand gebruiken.

Trek bezoekers aan met stoepborden

Je wilt natuurlijk al voordat de bezoekers in de winkel zijn de kans pakken dat ze naar je winkel toekomen. Gebruik daarom stoepborden voor je winkel om op te vallen in de winkelstraat. Bedruk posters voor in je stoepbord met een aantrekkelijke actie of met je openingstijden erop. De posters kun je los bestellen dus zijn gemakkelijk te vervangen tijdens elke actie of promotie.

Diverse stickers voor herkenbaarheid van je winkel

Stickers zijn onmisbaar in je winkel. Je plakt ze op de vloer, muur of het raam. Stickers kunnen bijdragen aan de herkenbaarheid van je winkel, maar ook als signing. Van bewegwijzering tot aangeven waar de kassa’s of pashokjes zijn, met stickers doe je dit heel gemakkelijk! www.drukbedrijf.nl