Genereus gebaar van Keurslager Bob Owel
Logo allesoverkatwijk.nl
<p>De slagersfamilie Owel geeft tien versboxen weg met de kerstdagen. | Foto: CdM</p>

De slagersfamilie Owel geeft tien versboxen weg met de kerstdagen. | Foto: CdM

(Foto: )

Genereus gebaar van Keurslager Bob Owel

Bob Owel, de Keurslager aan het Hoornesplein, heeft als versspecialist, een goed jaar gehad, ondanks covid-19. Reden voor een genereus gebaar.

‘Vorig weekend zaten we als familie bij elkaar en dachten even hardop na over iets speciaals te doen met de kerstdagen’, vertelt Bob Owel. ‘We willen graag gezinnen, die het minder goed hebben, met de feestdagen verwennen met de bekroonde producten uit onze slagerij.”

“Zelf hebben we een heel goed jaar gehad tot dusver. Daarom willen we graag iets terugdoen voor de gemeenschap”, vervolgt Bob. “Dit leek ons een goede manier.”

De slagersfamilie stelt daarom tien versboxen met een winkelwaarde van 100 euro ter beschikking. “In elke box zit in ieder geval een stuk rosbief en een mooie rollade”, zo licht Bob een tipje van de sluier op.

Denk aan een ander

De vraag is nu: “Wie kent er iemand, bij wie het erg tegen zit en die het daardoor zo’n steuntje in de rug verdient?” Dus niet voor jezelf, maar voor een ander. Wie wilt u laten verrassen met een versbox? Geef daarbij aan om welke reden.

De slager heeft aan de redactie van de Katwijk Speciaal gevraagd om de inzendingen te verzamelen. Daaruit worden er tien met zorg geselecteerd. 

Reageren op deze sympathieke actie kan vóór 16 december via redactie@katwijkspeciaal.nl

Vergeet vooral niet uw eigen adres en dat van de begunstigde te vermelden.