Samen bereiken we meer
Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Lisa en directeur Van Rietschoten bij de ingezamelde boodschappen op CBS de Burcht in Valkenburg.&nbsp;</p>

Lisa en directeur Van Rietschoten bij de ingezamelde boodschappen op CBS de Burcht in Valkenburg. 

(Foto: pr)

Samen bereiken we meer

Het eind van het jaar leent zich voor veel mensen eens iets extra’s voor de medemens te doen. Via TV en social media worden we hiervan op de hoogte gebracht.

Zo ook de Valkenburgse Marli Lindhout en haar zes jarig dochter Lisa. Marli vertelt: ‘Vorige week zag ik op Facebook de oproep van de Leidse wijkagent Eric voor de inzameling van boterhambeleg voor de Voedselbank. Ik heb het gedeeld op mijn Facebook account, zodat we wellicht meer mensen kunnen bereiken.

Onze dochter Lisa, net 6 jaar oud, kwam uit school. Ik vertelde over de Voedselbank en de actie van de agent. ‘Dat is fijn! Maar wat ga je doen dan mama’, vroeg Lisa nieuwsgierig. Als antwoord liet ik haar weten dat ik wat extra boodschappen meeneem...niet voor ons, maar voor anderen.
‘Oké. Maar is dat wel voor iedereen?’ Nee Lisa dat niet. Want er komen heel veel mensen komen bij de Voedselbank’.


Dank

Lisa ging naar school en vertelde de directeur over deze actie en vroeg hem of hij misschien mee wilde doen. En dat wilde hij wel. De directeur van CBS de Burcht stuurde zelfs een berichtje naar alle ouders van de school. Wat bijzonder om te zien hoeveel mensen aan de oproep gehoor hebben gegeven. We hebben zelf een doos vol aan te bieden, maar Lisa haar actie zorgt voor meer....

Daarom iedereen bedankt die hieraan heeft meegeholpen.

De vader van Lisa heeft vandaag, dinsdag 1 december, alle boodschappen naar wijkagent Eric gebracht.