Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Sinterklaas belt met burgemeester Visser; ‘Hij komt gewoon naar Katwijk’

Sinterklaas heeft gebeld met burgemeester Visser om te laten weten gewoon naar Katwijk te komen dit jaar. Samen met RTV Katwijk en Uitgeverij Verhagen is de burgemeester uitgenodigd om naar zijn geheime huiskamer te komen om hem daar toch te begroeten en er meteen een live televisie-uitzending van te maken.


Een voorrecht die niet velen ten deel valt. In verband met corona kan er in geen enkele gemeente een intocht zijn, maar omdat Sint in onze gemeente altijd zo allerhartelijkst wordt verwelkomd door de burgemeester en honderden ouders en kinderen doet hij deze uitnodiging speciaal aan Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Sint vertelde telefonisch zo te genieten van alle kinderen, dat zij een foto mogen insturen en een vraag stellen, zodat Sint deze tijdens deze coronaproof uitzending zoveel mogelijk kan laten zien en beantwoorden. Ouders van kinderen mogen zelfs een filmpje insturen. We gaan er met zijn allen een echt Sinterklaasfeest van maken. Foto’s, vragen en filmpjes kunnen worden gestuurd aan redactie@allesoverkatwijk.nl onder vermelding ‘Sinterklaasfeest’.

De live televisie-uitzending vindt plaats op RTV Katwijk op zaterdag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur.