Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Bibliotheken dicht t/m 18 november

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die de regering heeft genomen zijn de vestigingen van Bibliotheek Katwijk in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg gesloten t/m woensdag 18 november.

Inleveren is tijdelijk niet mogelijk. De uitleentermijn van alle geleende boeken of andere materialen wordt automatisch verlengd. Reserveringen kunnen niet worden opgehaald maar blijven langer klaarstaan.
Alle activiteiten die tot en met 18 november zijn gepland, gaan niet door of worden verplaatst naar een latere datum. Wie een kaartje heeft voor een geannuleerde activiteit, ontvangt hierover bericht.

Ben je lid van Bibliotheek Katwijk? Dan kun je gratis e-books en luisterboeken downloaden en lezen. Met een mooi aanbod voor volwassenen en kinderen. Dat vind je op de online Bibliotheek, de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb: www.onlinebibliotheek.nl. Altijd fijn nu de bibliotheken gesloten zijn!

Lid van de bibliotheek worden kan online via de website van Bibliotheek Katwijk. Er loopt nu een mooi aanbod: wie nu lid wordt, ontvang het eerste jaar 50% korting op het abonnement.

Formulierenbrigade
De spreekuren van de Formulierenbrigade en het computerspreekuur in Bibliotheek Hoornes gaan door. De Formulierenbrigade is aanwezig in het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdag en donderdag tussen 13.30 en 16.00 uur. Het computerspreekuur is op woensdag tussen 13.30 en 15.30 uur. Hier kunnen mensen ook naar toe met vragen over e-books en luisterboeken.