Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: RD

Informatieve sessie over Haalbaarheidsonderzoek Cultuurbedrijf

Op donderdag 12 november is er vanaf 19.30 tot 21.30 uur via een videoverbinding een informatieve sessie over Haalbaarheidsonderzoek en huisvesting Cultuurbedrijf.

Bibliotheek, Muziekschool en Volksuniversiteit K&O willen samen een nieuw Cultuurbedrijf vormen dat een breed cultureel aanbod kan realiseren, waarbij intensief wordt samengewerkt met onder meer het Welzijnskwartier. Op basis van het haalbaarheidsonderzoek geldt als voorkeursvariant voor huisvesting hiervoor een uitbreiding van de Burgt, behoud van de vestiging in Valkenburg en een nieuwe vestiging in Katwijk aan Zee, te realiseren aan het Emmaplein.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het Cultuurbedrijf en de voorgestelde locatie(s) van huisvesting en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 26 november.

Spreekrecht en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Na aanmelding volgt uitleg over het spreekrecht. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl, RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.