Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

RTV Katwijk en Verhagen Media starten met politiek radioprogramma

RTV Katwijk start vrijdag 30 oktober met het radioprogramma ‘Politiek voor het weekend’. Tussen 16.00 en 17.00 uur gaan de presentatoren in gesprek met college-, raadsleden en betrokkenen en horen inwoners meer over wat er politiek speelt in onze gemeente.

‘Politiek voor het weekend’ is geen ver-van-mijn-bed-show. ‘Wij willen de politiek dichterbij brengen, politici (kritisch) bevragen naar het waarom en hoe van hun standpunten. We blikken terug en kijken vooruit naar de commissie- en raadsvergaderingen en wat de daar genomen besluiten voor u betekenen.’

De aftrap op 30 oktober wordt gepresenteerd door Jan de Bruin en Sandra Kornet-van Duijvenboden. Zij praten met wethouder Adger van Helden, Sonny Spek van DURF en voorzitter Henk Sierat van de UNI over de Maatschappelijke Agenda. 

Wethouder Van Helden vertelt ook meer over de eerder deze week aangekondigde bezuinigingsvoorstellen. 

‘Politiek voor het weekend’ is het een co-productie van RTV Katwijk en Uitgeverij Verhagen. Het redactieteam bestaat uit: Jan de Bruin, Jean Rooker, Jaap Schaap en Sandra Kornet-van Duijvenboden. ‘Politiek voor het weekend’: iedere vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur vanuit de studio van RTV Katwijk aan de Ambachtsweg in ’t Heen.