Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Feestelijk versierde gevel. | Foto: pr.</p>

Feestelijk versierde gevel. | Foto: pr.

(Foto: pr)

Driebergen Accountants viert 50-jarig jubileum

Wie het pand aan de De Ruijterstraat 2 in Rijnsburg passeert, zal de feestelijk versierde gevel zeker opvallen. Het daar gevestigde Driebergen Accountants bestaat namelijk 50 jaar.

Klanten van het kantoor merkten dat begin deze maand ook al aan een traktatie die bij hen bezorgd werd. En de accountants laten het komend jaar ongetwijfeld vaker van zich horen.

Driebergen Accountants is van oorsprong een familiebedrijf. In oktober 1970 ging vader Nico Driebergen van start in een klein kantoortje aan de Sandtlaan. Vijf jaar later al kon hij een grotere ruimte betrekken, op de plek van het huidige pand. In 1985 trad zoon Cees toe tot de kantoorleiding. En nadat Nico in 1992 overleed, kwam ook zoon Wim in dienst.

De laatste maakt nog altijd deel uit van de maatschap waartoe later ook Peter de Boer en zus Diana Driebergen zouden toetreden. Begin dit jaar kwam Lysia van Delft daar bij.

Groei
In de loop van de jaren maakte Driebergen Accountants een mooie groei door. Anno 2020 is het een veelzijdige adviespraktijk waarin zo’n 35 mensen werkzaam zijn. Fresh & Food, Bouw & Vastgoed, Business-to-Business en Not for Profit zijn de sectoren waarin veel klanten zich bevinden. Het kantoor kent daarnaast een goedlopende controlepraktijk én een kennisrijke DGA Desk.

Bij het 25-jarig jubileum in 1995 verraste Driebergen Accountants zijn klanten met een mooi ‘theaterfeest’ in de Leidse Schouwburg.

Zal er dit jaar iets dergelijks gebeuren? Wim Driebergen: ‘Veel zal afhangen van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de overheidsmaatregelen. Vooralsnog zijn de mogelijkheden beperkt. Maar dat we in dit 51e levensjaar nog van ons laten horen, spreekt voor zich.’