Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Rabo ClubSupport: 81 deelnemers in Katwijk

De stemperiode van Rabo Clubsupport is van start gegaan. 81 verenigingen en stichtingen uit gemeente Katwijk doen mee en maken kans op een donatie. Leden van de Rabobank hebben tot en met 25 oktober de tijd om op hun favoriete lokale clubs te stemmen.

Rabobank ondersteunt met kennis, netwerk en financiële ondersteuning
Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport is de bank sterk betrokken bij het lokale verenigingsleven en met een financiële bijdrage worden clubs en verenigingen geholpen om de mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine of workshops over ledenwerving en digitalisering. Daarnaast zet de bank haar netwerk in en bieden zij kennis aan om clubs van elkaar te laten leren.

De stem van Rabobank leden geeft de doorslag
Via de Rabo App beslissen Rabobank-leden mee welke verenigingen en stichtingen de steun van de bank verdienen. Leden hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail om te stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Ben je nog geen lid? Je regelt het heel simpel en snel via de Rabo App en je kunt daarna direct je stemmen uitbrengen.

Dinsdagavond 17 november vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens een half uur durende uitzending op RTV Katwijk en Facebook. Houd de website van Rabobank Leiden-Katwijk en social media-kanalen in de gaten voor de exacte tijd en het programma.