Moeder Hetty Rogaar opent de prachtige salon van dochter Angelique.
Moeder Hetty Rogaar opent de prachtige salon van dochter Angelique. Foto: Piet van Kampen

Feestelijke opening Babor Instituut Cocoon

Algemeen

Aangemoedigd door het team en familie heeft Hetty Rogaar, moeder van eigenaresse Angelique Rogaar, officieel het Babor Instituut Cocoon geopend. Voor de nieuwe schoonheidssalon knipte ze het kleurrijke lint door dat toegang geeft tot de modern ingerichte ruimte. In verband met corona, volgde applaus van het team en warme woorden van Angelique. ‘Het is op vele manieren reen bijzondere dag en ik ben trots en dankbaar dat ik deze heugelijke gebeurtenis met mijn gezin, moeder en team kan vieren.’ 

Ook haar klanten en relaties lieten Angelique niet in de steek. Geen receptie, maar een hele open dag waarop klanten en relaties binnenliepen en behandelingen konden ondergaan. De hele dag was het een komen en gaan van mensen, al of niet met bloemen of andere lekkernijen. Het hele team, met Nel, Marente, Jill, Witney en Kim was compleet om de nieuwe ruimte en behandelunits te laten zien. 

Parkeerruimte

De salon is gevestigd aan de Ambachtsweg 7achter. Achter de sportschool en Roobol met voldoende parkeerplekken. ‘De plek kan niet mooier’, meldt Angelique. ‘Het biedt een zekere anonimiteit aan mijn klanten bij het in- en uitgaan, meer dan in een dorpscentrum. We genieten hier elke dag van onze plek en de ruimte. Het is prettig werken en we ..

Uit de krant