Logo allesoverkatwijk.nl

De bh-trend voor de herfst 2020

Het weer is duidelijk omgeslagen. Ondanks dat je misschien nog hoopt, zijn de lange zomeravonden echt voorbij. Tijd voor nieuwe kleuren, nieuwe kleding en nieuwe lingerie. En vooral dat laatste. Want met zoveel tijd thuis met elkaar doorgebracht te hebben, wil je er deze herfst extra verleidelijk uitzien.

Niet alleen de vorm van je lingerie is belangrijk, ook de kleur en de maat. Ga je voor een prachtige balconette bh, of liever een push up of plunge bh. Met of zonder beugels en met of zonder kant? Kies in elk geval de juiste maat zodat je bh niet tekent onder je kleding. En maak het af met de juiste nieuwe herfstkleur. Zo ga je elke dag zelfverzekerd de deur uit, zelfs als het pijpenstelen regent. 

Pumpkin orange

Een echte herfstkleur die nu ook zijn entree maakt in de lingerie. Oranje; kleur van de herfst, kruiden en pompoenen. Deze kleur die staat voor energie, warmte, balans met een exotisch tintje combineert prima met diverse verleidelijke bh’s als de plunge of balconette bh. 

Blue blue sky

Van nachtblauw tot lichtblauwe kleuren, de hele blauwe serie is mogelijk dit seizoen. De kleur staat voor harmonie, loyaliteit, vertrouwen en kalmte en geeft een zelfverzekerde uitstraling. Naast de verleidelijke zaken look doet deze kleur het ook goed in de grote maten sport bh

Fifty Shades of Grey 

Een van de rustigere kleuren dit seizoen is grijs. Een kleur die zich kenmerkt zich als tijdloos en klassiek. En werd deze kleur eerder gezien als saai en simpel, is dat na de film Fifty Shades of Grey natuurlijk wel over. Of je nu kiest voor een kanten bh of een sport bh met beugel, grijs is nooit meer saai. 

Red red wine

Rode tinten zijn en blijven altijd favoriet en gekoppeld aan vrouwelijk en sexy. Gepassioneerd, dynamisch en assertief maar rood heeft ook een warme en romantische uitstraling en is uitermate geschikt om onder witte of lichte kleding te dragen. Combineer je sexy jurk met rode lingerie, een verleidelijke Ted Baker tas en pumps en jouw avond kan niet meer stuk. 

Girly white

Wit is één van de kleuren die net als rood nooit verdwijnen. Elke vrouw heeft wel één wit setje lingerie in de la liggen. De kleur is ook alles behalve vervelend. Bij wit denk je aan fris, vrouwelijk en zeer stijlvol. Daarnaast geeft witte lingerie je optisch een bruinere tintje en dat is na de vakantie altijd fijn. Stond wit vroeger voor meisjesachtig en maagdelijk, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken met de prachtige kanten mogelijkheden die er nu zijn. Alles behalve kinderachtig dus.

Mystery black

Nog zo’n kleur die je gewoon in als basis in de kast moet hebben is zwart. Zwart is naast wit een kleur die altijd kan. Onder je little black dress maar ook bij dat simpele t-shirtje en spijkerbroek. Niet voor niets zie je deze kleur in elk model bh terugkomen. 

Basic naturel

Hou je niet van kleur? Geen nood. De natural look is nog lang niet weg. Neutrale aardetinten, naadloze bh’s, geen kant, mesh of andere frutsels maar pure eenvoud. Het heerlijk aan deze kleur en trend is dat de lingerie niet alleen aan de buitenkant onzichtbaar is onder je kleding, maar daarnaast ook onzichtbaar voelt. Comfortabeler gaat het niet worden.