Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Bezoeker The Pocket positief getest op corona

Een bezoeker van café The Pocket aan de Badstraat in Katwijk is positief getest op corona. De bezoeker was op zaterdag 25 juli tussen 21.00 en 23.30 uur aanwezig in het café maar had toen nog geen klachten. Later in de week kreeg de persoon klachten en werd toen ook positief getest op COVID-19. Dat meldt het café op social media.

Op dit moment is nog niet duidelijk of besmetting in het café heeft plaatsgevonden maar dat is evenmin uit te sluiten. Vandaar dat iedereen, die op genoemde datum en tijd aanwezig was, oproepen wordt zich te laten testen als een van onderstaande klachten zich voordoet, ook al zijn de klachten mild:
• verkoudheidsklachten; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
• (licht) hoesten
• plotseling verlies van geur en/of smaak
• kortademigheid/benauwdheid
• verhoging óf koorts boven de 38 graden

De GGD Hollands Midden vraagt de bezoekers van die avond om tot en met 14 dagen na de 25e van juli, dus tot en met 8 augustus hun gezondheid in de gaten te houden. Als je klachten krijgt neem dan contact op met de GGD op 085-0782878. Noem bij het bellen het nummer: 37373 en vermeldt dat het kan gaan om bezoek bij café The Pocket. Als dat nodig is, word je getest op COVID-19.