Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Wandvisuals vernieuwde Sandt dankzij Vrienden van De Wilbert

De afgelopen maanden is de woonomgeving van de psychogeriatrische bewoners in De Wilbert gemoderniseerd. De laatste afrondende werkzaamheden vinden plaats en begin augustus keren de bewoners die begin dit jaar tijdelijk naar Warmond zijn verhuisd, terug naar het vertrouwde Katwijk.

In het middengebied ‘Het Plein’ van woongroep ‘t Sandt komen drie wandvisuals met afbeeldingen van respectievelijk een duin- en zeezicht, een marktraam en een bloemenkraam. Deze wandvisuals zijn geschonken door de Stichting Vrienden van De Wilbert. Stichting Vrienden van De WilbertDe Stichting Vrienden van De Wilbert – die dit jaar haar 30-jarig bestaan heeft – heeft als doel om bij te dragen in de kosten van financieren van projecten die het welzijn van de bewoners in De Wilbert bevorderen en niet (geheel) gefinancierd kunnen worden via het normale investeringsbudget van woonzorglocatie De Wilbert.

Eerder dit jaar heeft Stichting ook al van zich doen spreken en de financiering van een grote smarttelevisie met soundbar en geluidsinstallatie voor haar rekening genomen.Deze staat in de vernieuwde ontmoetingsruimte De Serre in De Wilbert en wordt gebruikt voor diverse doeleinden.