Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

'Samen ben je nooit alleen' op RTV Katwijk langer door

Elke dag een quizvraag met leuke prijsjes, opvallende verhalen over hoe we vanaf half maart omgaan met de gevolgen van het Coronavirus, informatieve vragen en antwoorden over het virus en de versoepelde maatregelen, verzoekplaatjes voor wie het verdient… het krijgt t/m vrijdag 17 juli allemaal nog een plek in het live radioprogramma ‘Samen ben je nooit alleen’ van RTV Katwijk. Alle werkdagen van 17.00 – 18.00 uur maken wij met de luisteraars interactieve, positieve radio.

Het is zeker geen radioprogramma over wat we allemaal missen door het Coronavirus, integendeel. De luisteraars maken met elkaar dit unieke radioprogramma door al hun vragen, verhalen, muzikale verzoekjes en tips te mailen naar het speciale e-mailadres corona@rtvkatwijk.nl of te appen naar 06-51429838.

Doe mee met de dagelijkse quizvraag!
Denkt u het antwoord te weten op de dagelijkse quizvraag over de Katwijkse samenleving, bel direct naar 071-4013551 en kom als winnaar live in de uitzending. De prijs kan worden uitgezocht en afgehaald aan de balie van Verhagen Media aan de Ambachtsweg 7 in Katwijk. Elke aflevering is ook terug te beluisteren op www.rtvkatwijk.nl. Luisteren dus en doe mee!

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!