Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Marc

Week van de Amateurkunst dit jaar digitaal

Katwijk doet van 20 tot en met 27 juni mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht en kunstenaars en verenigingen zich kunnen presenteren. Vanwege de coronacrisis doet Katwijk het dit jaar online in een digitale vorm op IkToonKatwijk.nl.

Deelnemers vinden hier onder meer online workshops, presentaties en TED-Talks, livestreams van concerten en dj’s, Talent Night Livestream en Livestreams van optredens leerlingen Muziekschool

De Week van de Amateurkunst Katwijk wordt op zaterdag 20 juni om 18:00 uur officieel geopend door Wethouder Jacco Knape. Live te volgen via de Livestream op IkToonKatwijk.nl. De organisatie van IkToon Katwijk en de Week van de Amateurkunst is in handen van Welzijnskwartier in opdracht van de Gemeente Katwijk.

Deelnemers zijn o.a. de Muziekschool, Bibliotheek Katwijk, Katwijks Museum, Genootschap Oud Rijnsburg, Mimiek’s Theater, COV Excelsior, Volksdansgroep Katwijk, KuCo, Jongerencentrum Scum en ruim honderd Katwijkse kunstenaars, fotografen, muzikanten, dj’s, dichters en artiesten.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!