Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: CvdS

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht voor DSV

Ouderenzorgorganisatie DSV | verzorgd leven, met vestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Lisse, heeft een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht, Jaap Kamphorst. Kamphorst is een ervaren interimmanager / organisatie adviseur en toezichthouder. Kamphorst is woonachtig in Bodegraven.

Zijn expertise strekt zich uit over een breed terrein onder meer management en organisatie, transitieprocessen, HRM, ICT en financiën met veel ervaring in de ouderenzorg. Hij was tot voor kort voorzitter Raad van Toezicht van Accolade Zorg, christelijke organisatie in de ouderenzorg, werkzaam in het midden en noorden van het land.

Momenteel is hij voorzitter Raad van Toezicht van Het Baken, een ouderenzorgorganisatie in de regio Elburg en vicevoorzitter van ZOA, de organisatie voor internationale vluchtelingenzorg.

De nieuwe voorzitter is al begonnen bij DSV en heeft als eerste taak de verdere vernieuwing van de Raad van Toezicht bij DSV. De verwachting is dat vervolgens binnen een maand de volledige nieuwe Raad van Toezicht van DSV compleet zal zijn om daarmee slagvaardig toezicht te kunnen houden.