Foto Kruyt naar Bosplein | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Hans Kruyt in de nieuwe winkel aan het Bosplein. | Foto: pr
Hans Kruyt in de nieuwe winkel aan het Bosplein. | Foto: pr (Foto: Kruyt)

Foto Kruyt naar Bosplein

Het was al aangekondigd; Foto Kruyt is verhuisd naar het Bosplein. Eigenaar Hans Kruijt is erg blij met zijn nieuwe winkel en kan zijn klanten weer ontvangen. De winkel ziet er schitterend uit en is klaar voor de toekomst, aldus Hans. Printwerk, lijstenmakerij, pasfotografie en apparatuurverkoop; u vindt het allemaa in deze winkel.

Foto Kruyt bestaat dit jaar 86 jaar en heeft een rijke historie. Het was een stap om vanuit de Voorstraat naar het Bosplein te gaan, maar het heeft veel voordelen. Met name parkeren voor de deur is erg prettig. Er wordt door vele bezoekers al erg positief op gereageerd.

Voor de gemeente Katwijk is het ook erg handig om de winkel van Foto Kruyt zo dichtbij te hebben. Nu kan men heel eenvoudig en snel dichtbij de pasfoto’s laten maken op het Bosplein.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>