Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Dunavie: geen huisuitzettingen door corona

Huurders van Dunavie die niet op tijd de huur kunnen betalen, omdat door de coronacrisis een deel van hun inkomen is weggevallen, worden niet uit huis gezet. Dat laat de Katwijkse wooncorporatie weten in haar digitale nieuwsbrief.

Dunavie biedt in dat geval begeleiding aan. ‘We begeleiden u graag als dat het geval is, waardoor er geen onnodige huurachterstanden ontstaan. Wij bekijken samen met u of we een betalingsregeling op maat kunnen aanbieden. Zo heeft u de tijd om zaken te regelen. U kunt ervan op aan dat wij geen huisuitzettingen op basis van financiële problemen uitvoeren. Niet iedere situatie is hetzelfde. Bel ons, wij geven graag advies en denken met u mee.’ Dunavie doet een nadrukkelijke oproep aan haar huurders om niet te wachten om contact op te nemen: ‘Voorkom dat u in de problemen komt door op tijd met ons contact op te nemen.’

Kantoor gesloten
Het kantoor van wooncorporatie Dunavie aan de Ambachtsweg is gesloten. Er kan dan ook geen huur meer betaald worden aan de balie. Hiervoor kunt u naar de bank of regelen via online bankieren.

U kunt Dunavie wel telefonisch bereiken bij vragen. De klantenservice blijft telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en vrijdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur via (071) 820 08 00.

Voor nu zijn dit de maatregelen en mogelijkheden die we kunnen bieden.
‘Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen. De maatregelen kunnen dagelijks aangescherpt worden. Wij adviseren u om voor de actuele informatie, afspraken en richtlijnen op www.dunavie.nl in de gaten te houden. Alle actuele informatie plaatsen we hier. Wij hopen dat al onze huurders in goede gezondheid deze periode door komen en wensen iedereen sterkte en kracht.’

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!