Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Cor de Mooy

Bingo via RTV Katwijk en de Katwijksche Post

Na eerder acties zoals de bloemen acties en broodjes vis heeft MaatjesopMaat een nieuw initiatief verzonnen. Om in deze moeilijke tijd toch de ouderen in gemeente Katwijk te steunen gaan ze in de maand April een bingo organiseren via RTV Katwijk en de Katwijksche post.

MaatjesopMaat is een organisatie in de Katwijk die als doel heeft eenzaamheid binnen kwetsbaren groepen tegen te gaan. Dit doen ze door mensen met dezelfde interesses, hobby’s maar ook aansluitende mogelijkheden aan elkaar te koppelen. Door de uitbraak van het caronavirus is besloten te wachten met het verbinden van mensen uit veiligheidsoverwegingen. Toch willen ze zich nog graag inzetten voor de ouderen. Dus vandaar deze bingo actie.

Het idee is om een grootschalige gratis bingo te organiseren voor de ouderen in heel gemeente Katwijk. De vrijwilligers brengen vanaf maandag 30 maart 6500 bingo vellen met uitleg rond in de wijken waar vooral ouderen wonen. Vanaf 6 april zal maandag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 18:00 live op RTV Katwijk vier nummers getrokken worden. Mensen die bingo hebben kunnen dan bellen naar de radio en één de gesponsorde prijzen winnen.

‘De nummers verschijnen vanaf 16 april in de Katwijksche post, omdat wij begrijpen dat niet iedereen altijd kan meeluisteren via de radio of tv. Mensen die via de krant meespelen kunnen naar MaatjesopMaat persoonlijk bellen ons telefoon nummer is: 06-16841293.’

De afgelopen week zijn al veel prijzen gesponsord van veel bedrijven in de gemeente. O.a. visbonnen, vleesbonnen, boeken, luchtjes, planten, vogelhuisjes, groentebonnen, keukenartikelen en nog veel meer.

De organisatie doet een oproep. ‘Maar hoe meer prijzen we hebben hoe langer we de bingo door kunnen laten gaan. Daarom nu nog eens de oproep voor sponsoren. Heeft u een bedrijf of wilt u dit initiatief steunen? Neem contact op met MaatjesopMaat! Email: info@maatjesopmaat.nl.’

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!