Thuiswerken en kinderen combineren; kinderpsycholoog Tischa Neve geeft tips | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Thuiswerken en kinderen combineren; kinderpsycholoog Tischa Neve geeft tips

Nu steeds meer mensen door het coronavirus thuis moeten werken en de scholen gesloten zijn, is het voor ouders een hele opgave om dit te combineren. Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert nu een webinar over hoe ouders met deze situatie moeten omgaan. Deze wordt gegeven door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige.

Voor ouders staat er een pittige tijd aan te komen. Op 26 maart, van 20.30 tot 21.30 uur geeft Tischa Neve daarom de online lezing ‘Met de kinderen thuis, samen de nieuwe situatie door!’. Hierin probeert ze ouders antwoorden en ideeën te geven over het combineren van thuiswerk met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en hun volledige aanwezigheid.

Tischa Neve helpt en ondersteund ouders met de opvoeding en het grootbrengen van hun kinderen. Ze heeft hierover verschillenden boeken geschreven. Ook geeft ze lezingen, workshops en online curcussen. Voor haar is het belangrijk om het opvoeden voor ouders leuker en makkelijker te maken. Meer informatie over de webinar en aanmelden is te vinden op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>