Wegen richting strand dicht door drukte | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Marc Wonnink
Foto: Marc Wonnink (Foto: Marc Wonnink)

Wegen richting strand dicht door drukte

Katwijk heeft zondagmiddag de toegangswegen richting het strand afgesloten. Dat gebeurde omdat het te druk aan het worden was op het strand. Eerder sloot de gemeente Noordwijk de wegen naar het strand af. Het verzoek komt van de veiligheidsregio, die heeft in deze crisistijd de leiding.

Op alle toegangswegen richting het strand staan hekken en handhavers. Mensen die niks te zoeken hebben richting het strand, komen er niet door. Bewoners komen er wel door, dat kan worden gecontroleerd middels een kentekenscan.

Eerder op de dag werd er al door de gemeente gewaarschuwd om van het strand weg te blijven omdat de onderlinge afstand van 1,5 meter niet in acht genomen werd.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>