Afbeelding
Foto: Verhagen Media

Burgemeester Visser geeft laatste up-date

Algemeen

Burgemeester Cornelis Visser was zaterdagmorgen te gast bij RTV Katwijk voor een interview tijdens de radio-uitzending Katwijk Magazine van Jan de Bruin en Gerard Bol en een televisie interview voor RTVKatwijk/ Alles over Katwijk van Uitgeverij Verhagen.

Goede communicatie belangrijk

Op gepaste afstand nam journalist Marc Wonnink in de studio aan de Ambachtsweg burgemeester Visser het interview af. De burgemeester wees nog eens specifiek op het ruim afstand houden evenals het feit de serieus afgekondigde maatregelen van de RIVM en de regering in acht te nemen. ‘Helaas zijn er in Katwijk ook mensen besmet’, merkte hij op. ‘Deze hebben hoofdzakelijk met de ‘zorg’ te maken. We leven met hen mee en doen een uitdrukkelijk verzoek aan iedereen de regels na te leven.’ Burgemeester Visser sprak zijn meeleven uit aan diverse kwetsbare bevolkingsgroepen, zoals ouderen, hulpdiensten maar ook zeker de ondernemers. ‘Ook als gemeente Katwijk zullen we proberen hen zo goed mogelijk te ondersteunen.’ 

Ook sprak Visser zich uit voor een goede communicatie. Wie dit interview wil zien en beluisteren kan afstemmen op ‘Alles over Katwijk’ en RTVKatwijk. (Zie ook deze site)

Extra uitzendingen

In het kader van die communicatie start RTVKatwijk vanaf maandag 23 maart, elke dag een één uur durend nieuwsprogramma van 17.00 – 18.00 uur. Het programma is live via RTVradio te beluisteren, terwijl er hard aan wordt gewerkt deze uitzending ook direct live via RTV/Alles over Katwijk op televisie uit te zenden. Luisteraars en kijkers worden dan opgeroepen live te reageren, terwijl dagelijks ook wethouders, belanghebbenden in de zorg, ondernemers en uiteraard ook luisteraars/ kijkers aan bod zullen komen.
De telefoonnummers en mogelijkheden om via mobiel, e-mail en app te reageren worden dan bekend gemaakt.

Katwijk Speciaal/De Katwijksche Post/ de Rijnsburger

In het kader van het Coronavirus en de voortgang wil Uitgeverij Verhagen toch proberen zo lang mogelijk wekelijks met haar kranten te blijven verschijnen, zodat iedereen toch ook via print op de hoogte blijft van het nieuws uit Katwijk. Wel is besloten de Katwijk Speciaal en De Katwijksche Post samen te voegen tot een editie, die op donderdag verschijnt. Ook de Rijnsburger verschijnt op donderdag, onder eigen titel, waarin zoveel mogelijk gezamenlijk nieuws zal worden opgenomen. De gezamenlijke krant onder de naam, De Katwijksche Post, wordt ook huis-aan-huis bezorgd.    

Uit de krant