Bedrijven en ZZP'ers krijgen uitstel van lokale belastingen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Bedrijven en ZZP'ers krijgen uitstel van lokale belastingen

 De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland verleent op verzoek uitstel van betaling voor lokale ondernemers. Dat meldt de organisatie in een persbericht. Tot 31 augustus is uitstel mogelijk.
Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus zijn er door het kabinet toezeggingen gedaan over uitstel van het betalen van rijksbelastingen door ondernemers. Ook lokale overheden is gevraagd coulant te zijn bij het innen van de belastingen door ondernemers.

Ondernemers kunnen via www.bsgr.nl/contact een formulier invullen. Kies dan bij de onderwerpen voor ‘uitstel ondernemers’. Om het verzoek in behandeling te kunnen nemen, dient in ieder geval de naam van het bedrijf en subjectnummer bij de BSGR en/of aanslagnummer te vermelden.

Toeristenbelasting
De voorlopige aanslag toeristenbelasting 2020 wordt niet eerder dan eind augustus opgelegd.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>