Gemeentehuis gaat op de schop | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De tijdelijke ingang tot het gemeentehuis. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde
De tijdelijke ingang tot het gemeentehuis. | Foto: Adrie van Duijvenvoorde (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Gemeentehuis gaat op de schop

De komende maanden wordt het gemeentehuis verbouwd. De meeste medewerkers verhuizen tijdelijk naar het Heerenhuys aan de Overrijn in Katwijk aan den Rijn. Vanaf half april is de hoofdingang van het gemeentehuis niet meer in gebruikt. Die is tijdens de verbouwing verplaatst naar de Willem de Zwijgerlaan.


In een brief aan de gemeenteraad vertelt burgemeester Cornelis Visser over de werkzaamheden, die in ieder geval tot eind van dit jaar gaan duren. Aannemer BAM heeft de afgelopen weken al wat werkzaamheden uitgevoerd in het monumentale deel (oudbouw) aan de Zeeweg en de centrale hal van het gemeentehuis.

Zo zijn er tijdelijke balies gemaakt bij de receptie en een ingang aan de Willem de Zwijgerlaan. De huidige balies blijven in gebruik totdat de (sloop)werkzaamheden beginnen in die vleugel in de tweede helft van april. De huidige hoofdingang wordt dan ook afgesloten.


Voor de medewerkers die aan de Zeeweg blijven, wordt in de oudbouw een werkplek gecreëerd. Er wordt een aantal indelingswanden gezet en de vloerbedekking vervangen. Die werkzaamheden zijn begin april klaar.


In De Katwijksche Post van afgelopen donderdag.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>