Boodschappenservice Welzijnskwartier | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Boodschappenservice Welzijnskwartier

Welzijnskwartier Katwijk biedt tijdens de corona-periode een boodschappenservice voor mensen in een kwetsbare positie. Tevens biedt Welzijnskwartier een telefoondienst voor iedereen die alleen thuis zit en graag even contact heeft en een luisterend oor nodig heeft. Mensen in een kwetsbare positie worden geadviseerd niet of zo min mogelijk met anderen in aanraking te komen vanwege het Corona-virus. Maar hoe halen die mensen dan noodzakelijke boodschappen in huis? Vaak gebeurt dit door familie, vrienden en buren. Voor de mensen die hier niet op kunnen terugvallen, organiseert Welzijnskwartier tijdelijk de Boodschappenservice.


Sociaal netwerk

Heeft u niet meteen een sociaal netwerk om voor u boodschappen te doen? Dan staan vrijwilligers van het Welzijnskwartier klaar om het boodschappenlijstje op te halen, in te kopen en te bezorgen. Hierdoor hoeft u zelf niet naar de supermarkt, waardoor de kans op het Corona-virus voor u vermindert. 

Heeft u behoefte aan telefonisch contact? Meld u aan bij de tijdelijke Telefoondienst.

Bel of mail gerust als u gebruik wilt maken van onze boodschappenservice of telefoondienst of als u vragen heeft: boodschappenkatwijk@hotmail.com en 06 1730 1582.


Voor vrijwilligers

Wilt u in deze Corona-periode de groep mensen in een kwetsbare positie tijdelijk een handje helpen? Meld u dan aan als vrijwilliger voor de Boodschappenservice en of voor de telefoondienst. 

Uiteraard houdt het Welzijnskwartier zich aan alle adviezen vanuit de overheid en het RIVM. Dit betekent dat we zoveel mogelijk werken met het bezorgen van de boodschappen, zonder in contact te komen met de persoon die de boodschappen nodig heeft. U kunt hierbij denken aan neerzetten van de boodschappen bij de voordeur.

U bent hard nodig, dus meld u snel aan. Dit kan heel eenvoudig via boodschappenkatwijk@hotmail.com en mobiel 06 1730 1582.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>